GOOD MORNING LOVES

IMG_69142

A outfit from November

Note to self: Ta bilderna till morgoninlägget dagen innan, det blir ju för sjutton inte ljust för än strax innan 9! Haha, godmorgon på er! Det blev en lååång dag på mässan igår så jag stupade direkt i säng utan middag eller någonting när jag kom hem och vaknade pigg och glad klockan 04.30 i morse så jag har suttit och svarat på en massa mail sedan dess. Min kropp verkar inte vilja komma in i den svenska tiden! Nu ska jag äta frukost nummer två och sedan ska jag iväg och handla lite grejer till ett nytt DIY-projekt som jag har på gång. Detta har jag längtat efter att göra hela semestern, jag tror att det kommer bli så himla bra!

Note to self: take pictures to post in the morning the day before, the sun doesn’t rise until just before 9 for gods sake! Haha, good morning to you! It was a looong day at the fair yesterday so I fell right into bed without dinner when I got home and woke up happy at 4:30 this morning. My body doesn’t seem to want to get into the Swedish time! Now I will have breakfast number two and then I’m off to buy some stuff for a new DIY project that I have going on. This I have longed to do throughout the holiday, I think it will be so beautiful!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Visst är det tråkigt när det är så mörkt =(

    //Emma Hå

    Emma Hå 2014-01-16 19:55:00 http://emmahas.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!