A DAY AT FORMEX

IMG_96102 IMG_96442 IMG_97072 Inredning15 IMG_96272 Inredning16 IMG_96692 IMG_96652 Inredning17 IMG_96982 Inredning18

Vi hittade så mycket fint på Formex igår! Jag längtar verkligen tills allt kommer och vi får plocka upp det i butiken och göra vårigt. Jag var faktiskt duktig med att inte köpa grejer till mig själv. En tavla och en matta blev det bara och det var faktiskt något vi verkligen behövde! Sedan beställde vi fantastiskt fina vitbruna jordglober till butiken också som jag är väldigt sugen på att paxa en av men jag har inte riktigt klurat ut vart den ska få plats än. Det återstår att se!

We found so much beautiful things at Formex yesterday! I really long until everything comes and we’ll put it up in the store and make spring there. I was actually pretty good with not buying stuff for myself. A painting and a rug was the only things on my shoppinglist when I went home and that is actually something we need! Then we ordered some amazing white and brown globes to the store as well that I would really like to buy but I haven’t quite figured out where to put it yet. It remains to be seen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!