FORMEX

Inredning1 kopia formex IMG_46142 Inredning2 kopia

Some pictures from the last fair

Godmorgon! Idag är det onsdag vilket innebär att det är första dagen på Formex mässan! Jag ska alldeles strax möta upp mina kollegor och så ska vi gå hela dagen och inspireras av inredning, köpa in en massa fint till butiken, dricka vin och äta godis! Snacka om trevlig dag. Jag ska försöka hålla mig och inte beställa för mycket till mig själv då vi verkligen inte har plats för mer här hemma, men det är så himla svårt när det ligger minst 5 godbitar på varje kvadratmeter. Hur som helst så ska jag sätta fart nu men jag ska fota en massa inredningsinsispiration till er idag som ni får i kväll eller i morgon. Vi hörs senare!

Good morning! Today is Wednesday which means that it’s the first day at the Formex Fair! I shall shortly meet up with my colleagues and we’ll go all day and get inspired by beautiful interior, buy a lot of fine things to the store, drink wine and eat sweets! Talk about a nice day. I’ll try to keep myself from ordering too much to myself as we really don’t have room for more here at home, but it’s so hard when it is at least 5 things I could kill for on every square meter. Anyway, I’ll get moving now but I’ll shoot a lot interior inspiration for you today that I will publish tonight or tomorrow. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!