WISHBONE

IMG_956522

Detta fina halsband väntade på mig här hemma när jag kom hem från Filippinerna och Malaysia igår. En lite försenad julklapp från min fina pojkvän! Jag har väldigt dåligt med enklare guldsmycken så detta är verkligen perfekt och sedan har jag ju en liten förkärlek för Marc Jacobs-smycken också. Nu ska jag dra på mig ett par långkalsonger, jeans och vinterkappan och åka till jobbet för min första arbetsdag efter tre veckors härlig semester. Känns lite tungt men samtidigt väldigt roligt, jag har mycket jag måste ordna med och beställa idag som inte blivit gjort när jag har varit borta! Tillbaka till vardagen.

This delicate necklace was waiting for me when I got home from the Philippines and Malaysia yesterday. A late Christmas present from my lovely boyfriend! I have very few simple gold necklaces so this was really perfect for me and how could I ever not love a Marc Jacobs necklace? Now I’ll put on a pair of jeans and my winter coat and go to work for my first day after three weeks of wonderful vacation. Feels a bit heavy but fun, I have a lot I need to arrange and things to order! Back to my everyday life.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!