VARM OCH SNYGG

warm

1. Twist & Tango, 2. Zara, 3. TopShop, 4. Sheinside, 5. ASOS, 6. Shepherd, 7. Zara

Värme och mode går sällan ihop men här har jag valt ut 7 favoriter som både är snygga och som håller värmen. Halsduken har jag någon slags kärleksrelation till på avstånd och tofflorna har jag faktiskt ett par av som jag fick av Jesper i julklapp. De är löjligt sköna (lika ulliga på insidan som utsidan) och håller verkligen värmen. 10 andra små tips för att hålla värmen på ett snyggt sätt är:

♥ Investera i en varm och tjock extrasula att lägga i dina skor

♥ Ha långkalsonger under jeansen och hudfärgade strumpbyxor under de svarta strumpbyxorna. Varma ben är det enda sättet att hålla fötterna varma för om benen blir kalla strömmar det kalla blodet ner i fötterna och vi vet ju alla hur det känns med isklumpar till fossingar. Fokus på ben!

♥ Dra en kavaj över toppen. Den gör en stor skillnad på värmefronten men ger ett mer dressat och snyggt intryck än en kofta.

♥ Köp tumvantar istället för fingervantar

♥ Knäpp upp kappan och ta av mössa och vantar när du sitter i bilen/bussen eller ska vara inne i en affär en längre tid. Behåller du allt på vänjer sig kroppen vid den värmen och du kommer frysa ännu mer när du går ut igen.

♥ Många tycker själva att de inte passar i mössa, prova ett pannband! Det finns en massa fina som värmer lika bra som mössan. HÄR hittar ni min favorit för i år.

♥ Använd ett underställ istället för en vanlig tröja under jackan om du ska ut och röra på dig i kylan. En vanlig tröja gör så att du svettas vilket sedan kommer göra att du fryser medan understället andas och håller dig torr.

♥ Välj bort skinn de kallaste månaderna (skinnbyxor, skinnjacka etc.) då skinn blir iskallt i kyla. Skinnet får höra till våren och hösten!

♥ Glöm aldrig halsduken då det försvinner väldigt mycket värme hur halslinningen om inte halsduken är där och täpper till. Halsen är dessutom en av de kroppsdelarna där det strömmar förbi mest blod.

♥ Investera i en (fusk)pälsjacka. Snyggt, varmt och börjar gå över från trend till bas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • åh fina grejer 😀

  Sofia 2014-01-15 10:05:20 http://byfia.com
  Svara
 • Bra tips! 🙂

  Johanna 2014-01-15 08:45:17
  Svara
 • Tack för toppenbra tips !

  Elvira 2014-01-15 06:18:31
  Svara
 • Jag brukar anstränga mig för att se snygg ut så länge det är plusgrader, men när man kommer under nollan då är det bara min tjocka dunvinterparkas som hjälper. Så jag får se ut som en uppblåst fluffboll tills det blir vår helt enkelt =)

  //Emma Hå

  Emma Hå 2014-01-14 19:50:48 http://emmahas.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!