FLOATING

IMG_11652 IMG_10262 IMG_09972

Jahapp, då var man hemma på svensk mark igen. Jag möttes på Arlanda av minusgrader och snö, sedan när jag kom in till stan så insåg jag att det även är isbana på alla trottoarer och vägar. Hur kunde jag för en sekund gnälla på att det var för varmt där borta? Underbara, fantastiska, härliga 30-gradersvärme, jag saknar dig redan! Jaja, jag får trösta mig med min solbränna, min väldigt saknade pojkvän och min sköna säng med duntäcken. Borta bra men hemma bäst! Jag tror att jag tar bloggledigt resten av eftermiddagen och kvällen för att kunna spendera tid med Jesper men även för att jag vet att jag inte kommer vara vaken när klockan slagit 18.00, haha. Vi hörs i morgon!

So, now I’m back in Sweden again. I was greeted at the airport by freezing temperatures and snow, then when I got into town, I realized that it is an ice rink on all sidewalks and roads. How could I for a second whine about the heat while I was away? Wonderful, amazing, lovely 30-degree heat, I miss you already! Guess I have to console myself with my tan, my boyfriend who I’ve missed like crazy and my comfy bed. There’s no place like home! I think I’ll take a mini break from the blog the rest of the afternoon and evening to spend time with Jesper but also because I know that I will not be awake by 18:00, haha. Talk to you tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!