CHINA TOWN

IMG_94572 Filippinerna 13-1414 IMG_94352 IMG_94672 Filippinerna 13-1415 IMG_94692

Fredagskvällen spenderades i China Town! Vi gick runt och tittade, köpte lite smågrejer, hårdprutade och jag åt Chicken Satay med en egen, söt minigrill. Supergott var det också! Vi var i Kuala Lumpurs China Town för 6 år sedan och då var alla försäljare som galningar där då det knappt var en turist som hittat dit. I år hade det lugnat ner sig lite och det var nästan lika mycket lokala invånare som turister vilket delvis var skönt men det blev svårare med prutningen! Nu har jag precis pratat med min fina pojkvän över Skype för första gången sedan jag åkte så nu känns min hemlängtan i hela magen. Vill bara pussa och krama på honom nu! Men jag ska njuta för full av vår sista dag här imorgon och sedan ska det bli skönt att få komma hem igen. Ni blir det middag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!