EN SÅDAN DAG

IMG_80972 IMG_80982(2)

På bilderna ovan ser ni precis hela min dag. Solstol, strand, vågornas ljud och min bok. Det var molnigt idag men det är varmt som sjutton och man får akta sig för att inte bränna sig ändå. Så idag var alltså vår sista dag här på Siquijor, i morgon lämnar vi detta som känns som världens (underbara) ände med lugnet och tystnaden för storstadsliv och shopping. Det känns helt okej då till och med jag som älskar att bara vara tycker att 10 dagar är nog på ett och samma ställe där det inte finns så värst mycket att göra. Jag ser fram emot att sätta sprätt på lite pengar och kanske inhandla de första tillskotten till min vår och sommargarderob! Men nu är det läggdags, jag skriver i morgon igen ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!