TRIANGL

IMG_11922

Today I’m wearing my new TRIANGL bikini, find it here

Filippinerna 13-146

Godmoooorgon! Egentligen har jag inget annat att skriva idag än vad jag redan har skrivit varje dag (sol, bad, bok, massage) men jag ville ändå skriva en liten hälsning. Det är helt fantastiskt här men jag saknar ändå min ”vanliga bloggning” så jag har börjat på en lång lista med inläggsidéer jag vill skriva när jag kommer hem. Mest taggad är jag på något nytt DIY-projekt och outfitbilder med en ny jacka och en ny topp som väntar på mig där hemma. Men för nu ska jag bara njuta av bara ben, havsdopp och lediga dagar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Heeej!
  Skulle inte du kunna berätta hur trianglbikinisarna är i storlek. Vill också beställa men är osäker på vilken storlek man ska ta!
  Tack på förhand!

  miriam 2014-01-05 20:34:58
  Svara
  • Svar på miriams kommentar.

   Jag tycker att de är ganska små i storlekarna. På överdelen har jag S för den knyter man ju ändå som man vill men på underdelen har jag en i M och en i L och jag tycker faktiskt inte att det är någon skillnad på dem alls egentligen. Men ganska små i storlekarna i alla fall!

   Fanny 2014-01-06 08:01:30
   Svara
 • Älskar den första bilden! Du är så himla fin!

  michelle mariolina - drömmen om frankrike 2014-01-05 13:44:16 http://michellemariolina.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!