PINKINI

Filippinerna 13-145

Bikini: Asos

Hejsan! Äntligen har jag fått lite ordning på brännan. Jag har solat och solat men känt att det inte har tagit men när jag körde utan solkräm idag fick jag äntligen lite färg! Konstigt då solen brukar ta som sjutton här. Hur som helst så har det varit en riktigt härlig dag i solen, några åkte iväg på en liten snorklingstur men jag kände att jag helst inte åker båt i onödan efter min matförgiftning tidigare i veckan så jag har hemma med de som stannade och började på min nya bok med palmer och sand på framsidan, passande! Nu ska jag skynda till middagen där det blir steaks med pepparsås och pommes frites, kvällens outfit kommer upp senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!