VINCE & JOY

IMG_46092

Första boken är utläst och det var Lisa Jewell’s ”Vince & Joy” som jag hört så himla mycket gott om. Lisa Jewell är en av mina favoritförfattare och jag har läst flera böcker av henne tidigare men jag hade hört talas om just denna bok så många gånger men kunde aldrig hitta den i affärer. Tillslut upptäckte jag efter lite googlande att den hade slutat säljas på svenska så jag beställde hem den på engelska istället. Den levde inte riktigt upp till förväntningarna jag hade efter allt gott jag hört om den, det är inte hennes bästa bok, men den är bra! Det är en fin historia som har en riktigt bra början och ett riktigt bra slut men tredjedelen i mitten blev lite segt ett tag. Ändå har jag legat uppe till sent på nätterna och läst kapitel efter kapitel utan att vilja sluta så det är något med den. När jag tänker på början som jag läste för bara några dagar sedan känns det som en evighet sedan, boken är ju ganska lång för att vara chic lit och man får följa två personer igenom nästan 20 år av deras liv med med och motgångar. Har ni inget emot att läsa på engelska och gillar chic lit så kan jag rekommendera denna!

”Remember having sex for the very first time? Remember thinking: this is The One? Remember life getting in the way…? Remember wondering: what happened to the person I once was? And what happened to the person I first fell in love with? For Vince and Joy, finding your destiny is easy. Following it, isn’t… From teenage love in an eighties holiday park to flatshares, relationships, career crises and children, Vince & Joy is the unforgettable story of two lives lived separately but forever entwined; and asks the question: how do you know when something is really meant to be?”

Filippinerna 13-144

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • härliga bilder!

  Sofia 2014-01-02 21:43:36 http://byfia.com
  Svara
 • Only 19 days, and then I’m also reading a book in the sun. Can’t wait 🙂

  Michelle 2014-01-02 20:50:28 http://glassow.com
  Svara
 • Åh, läser mycket böcker nu, kanske ska beställa hem den där boken också ?:)

  Film & serier bloggen 2014-01-02 19:48:41 http://filmandserier.blogg.se
  Svara
  • Svar på Film & serier bloggens kommentar.

   Som sagt, gillar du denna typen av bok tycker jag verkligen att du ska det! Vet många som har den som favorit 🙂 Fler boktips kommer också när jag hunnit läsa mer på resan!

   Fanny 2014-01-03 02:06:30
   Svara
 • Din blogg är så bra! Se till att njuta under din resa! <3

  michelle mariolina - drömmen om frankrike 2014-01-02 19:47:39 http://michellemariolina.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Kan tipsa om boken ”Livet efter dig” (eller ”Me before you” på engelska). Så himla fin och bra bok. Skratt och gråt om vartannat med en fin historia och och bra budskap. Tips om du inte redan läst den 🙂
  Ha det super på din resa!

  Kram Annie

  Annie 2014-01-02 16:45:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!