HAPPY NEW YEAR

IMG_45432(2) IMG_44502 IMG_45112

Gott nytt år på er! Förlåt för utebliven uppdatering igår men det var full rulle här med sol och bad på dagen, en massagetid på eftermiddagen och sedan gjorde vi oss i ordning och gick iväg till nyårsfesten. Det blev hur som helst en väldigt lyckad kväll och natt och nu är jag riktigt taggad på 2014! Jag har aldrig några nyårslöften utan mål med året istället så jag ska sätta mig och skriva dem i morgon. Högst upp på listan står i alla fall nystart med bloggen, på riktigt den här gången! Jag vet att jag har skrivit det flera gånger förut men jag känner att jag har varit i en svacka i snart ett år nu, framför allt november och december, men nu känner jag mig redo att på allvar dra upp kvalitén igen! Jag blir alltid full med inspiration när jag är ute och reser så jag brukar fylla flera A4-papper med idéer på inlägg. Hur som helst, nyårskvällens outfit kommer senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!