FRAMME I PARADISET

IMG_30752

Hej på er! Nu är vi äntligen framme efter en väldigt lång och för min del hemsk 38-timmarsresa. Först försvann mitt pass i Taiwan och sedan fick jag matförgiftning så jag spenderade den sista delen av resan på flygplanstoaletten och spydde för kung och fosterland. Kul kul! Efter ett par timmar gick det dock över, passet hittades och nu är vi framme i paradiset. Alla i personalen kom ihåg oss och gav oss ett riktigt varmt välkomnande. Det blev några timmars sömn i solstolen, en helkroppsmassage och sedan bbq på stranden.

Hotellets Internet som jag skrev tidigare var det sämsta jag har varit med om verkar vara väldigt mycket bättre i år och det fungerar utan problem nu. Jag håller tummarna för att det kommer fortsätta så för då ska ni få vanlig uppdatering med en massa semesterbilder och outfits nu när jag har min personliga lilla fotograf med mig (min kusin Matilda). Idag tog jag dock bara en snabb bild på utsikten från vårt rum precis innan solnedgången, men i morgon när jag är piggare och har stadigare mage ska det bli en massa bilder! Nu är det läggdags!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!