TAKE OFF!

boracay_palm_trees12

Dags för avgång! Det ska bli helt fantastiskt underbart att komma iväg. Jag har fixat något inlägg som kommer dyka upp under resan men annars hoppas jag att de har skaffat sig bättre internet dit vi ska (sist vi var där var det hopplöst) för då kommer jag blogga som vanligt. Vi hörs ifrån Filippinerna! / Time to go! It will be absolutely wonderful to get away. I’ve got some posts timed that will show up during the trip but otherwise, I hope that they have got better internet where we’re going (last time we were there it was hopeless) because then I will blog as usual. I’ll write from the Philippines!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hejsan jag ska åka utomlands och dina bilder här ifrån är så otroligt vackra och jag undrar vad detta stället hette då jag gärna skulle vilja åka dit 🙂

  Tack på för hand!

  Malin Backlund 2014-04-28 19:49:33
  Svara
 • Åh vad kul!

  Jojo 2013-12-27 18:28:46 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!