MY CHRISTMAS

IMG_29742(2) Julen 20136 IMG_29242 Julen 20138 IMG_29632 IMG_29402 Julen 20135 IMG_29382 IMG_30542 Julen 20137 IMG_29032

Här är min julafton i bilder! Den blev precis som den är när den är som bäst med alla traditioner, rätt personer, god julmat och bra julklappar. Nu är jag på plats hemma i lägenheten igen och håller på och packar för fullt. I morgon bär det av till varmare breddgrader! Jag har inte riktigt kommit in i sommar-tänket än när det kommer till outfits men jag hoppas att det kommer snart. Sent i kväll kommer Jesper hem också så vi kommer hinna träffas någon timme innan det är läggdags och jag åker. Hur som helst, vi hörs senare!

Here is my Christmas in pictures! It was just perfect with all the traditions, the right people, good Christmas food and great Christmas gifts. Now I’m home in the apartment again and are packing my bags. Tomorrow I’m off to a warmer place! I haven’t really got into the summer way of thinking when I put together outfits but I hope I will be soon. Jesper will come home late tonight so we will have some time to spend together before bedtime and I leave. Anyway, talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!