PRESENTS

textIMG_30682

Hejsan! Jag hoppas att ni alla hade en fantastiskt Julafton, det hade jag. Jag tänkte bara snabbt visa upp vad för fint som låg i alla paket med mitt namn på. En massa chocklad, pengar, presentkort, nya underkläder, raggsockor, hårspray, resehårfön, strumpbyxor, ett minneskort, en ny hårddisk, en pepparkvarn, nytt knivset, fina lakan, pocketböcker, kokböcker, värmekudde, clutch, en helt fantastisk pälspläd och andra inredningsgrejer. Så mycket bra och användbart, tusen tack alla!

Hello there! I hope you all had a wonderful Christmas, I know I did. I just wanted to show you the beautiful things that was in all the presents with my name on it. A lot of chocolate, money, gift cards, new underwear, woolen socks, hairspray, travel hairdryer, tights, a memory card, a new hard drive, a pepper mill, new knife set, fine linens, books, cookbooks, heating pad, clutch, an absolutely fabulous fur blanket and other interior details. So many nice and useful things, thank you so much everyone!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!