CHRISTMAS OUTFIT

Outfits December 20137 IMG_28062 Outfits December 20139 IMG_28672 Outfits December 20138

Blus: VougeC, Kjol: H&M Trend, Klocka: Guess

Blouse: VougeC, Skirt: H&M Trend, Watch: Guess

Eftersom att regnet öste ner så fick det bli inomhusbilder igen! Men men, det är ju bättre än inget. Såhär såg jag i alla fall ut på Julafton, klassiskt och fint. Jag brukar köpa på mig någon röd, fin klänning varje år som jag aldrig får användning för igen så i år bestämde jag mig för att knåpa ihop något av det jag redan hade i garderoben. Hoppas ni gillar det!

The rain poured down so it had to be indoors pictures again! But it’s better than nothing. Here’s how I looked on Christmas Eve, classic and simple. I usually buy some red, nice dress every year that I’ll never use again so this year I decided to put together something of what I already had in my closet. I hope you like it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!