LUCKA 23

lucka23

De sista luckorna är svårast i kalendern då det är för sent för julklappstips och liknande. Men på kom jag på att ni var många som bad mig visa mina föräldrars julpyntning när jag skrev att det var så fint sist så nu när jag bor hos dem så har jag passat på att fota lite. Det är väl på kanske en tiondel av allt pynt för det är små tomtar och detaljer överallt men jag har valt ut mina favoriter. Om inte som tips och inspiration för er då det är så pass sent så kan det ju bli som lite extra julkänsla kanske!

The last doors is most difficult in the calendar cause it’s too late for tips for Christmas gift and things like that. But I remember that many of you asked me to show my parents’ Christmas decorations when I wrote that it was so beautiful last time I was here so now that I live with them for a few days I have taken the opportunity to take some pictures. It is like one-tenth of all the decorations cause there are small gnomes and details everywhere but I have picked out my favorites. If not as tips and inspiration for you cause it is so late then maybe for a little extra Christmas spirit!

IMG_26832 Julen 2013 IMG_26542 IMG_26522 Julen 20132 IMG_26962 Julen 20131 IMG_27022 Julen 20133 IMG_26872

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!