DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN

Vardagsbilder höst 201312

Bilder från min och Jespers lilljul!

Hejsan från en hysterisk blomsterbutik! Idag är det full rulle och jag står och slår in blomma efter blomma i turbofart hela dagen. Riktig julkänsla för mig! Idag flyttar jag dessutom hem till mamma och pappa för julen så i kväll blir det massa julmys med hela familjen. Det känns så skönt att vara på plats hos dem för det betyder att jag har allt klart med klappar, kläder osv. Från och med nu ska jag bara njuta för fullt! / Hello from a hysterical flower shop! Today everything’s on full speed and I packing flower after flower in turbo speed all day today. True Christmas spirit for me! Today I move home to mom and dad’s for Christmas so tonight there will be lot of Christmas cosiness with the whole family. It feels so good to be there with them because it means I have everything cone with shopping, clothing, etc.. From now on, I’ll just enjoy everything to the fullest!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej,
    Jag undrar lite hur du får din fina hårfärg.
    Jag tror jag har ganska lika hårfärg o kvalite som dig, tjockt långt hår som är mörkblont. Jag känner mig dock mest hemma som riktigt blond, åt det lite kallare hållet. Inte platina blond, men ljusare än vanlig blond om du fattar? Hur gör du med ditt hår? Färgar, slingar du det? Hur ofta gör du det? Brukar du sedan bara hålla efter genom att bara färga utväxten? Tycker din hårfärg är jättefin, och vill gärna ha lika. Dock har jag bara blekt håret en gång i mitt liv, och annars har jag alltid haft min naturlig mörkblonda hårfärg som (enligt mig) blir tråkig och extra mörk på vintrarna. Endast ljus och fin i slutet av sommaren som jag egentligen vill ha den. Jag är lite rädd med att börja slinga eller färga riktigt ljust eftersom jag då kommer få utväxt som jag måste underhålla regelbundet. Frisörbesök är ju kostsamma om man lever på CSN. Snälla skriv ett långt svar på vilken färg du slingar eller färgar med och hur ofta och hur mycket det kostar för dig? Men visst är det värt att offra nån tusenlapp sisådär var annan månad för att ha ett ljust fint hår man känner sig snygg i? Oj herregud, förlåt för lång fråga…

    julia 2013-12-23 13:22:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!