UNDER THE MISTLETOE

Vardagsbilder höst 201311

Kiss me underneath the mistletoe

God kväll! Jag och Jesper håller på och förbereder inför vår mini-julafton! Eftersom att vi inte ska fira med varann så blir det julklappsöppning, god middag, julgodis, glögg och en bra film i kväll. Jag har julstädat hela dagen också, även fast jag inte ska vara här i lägenheten något så var det väldigt skönt att få det gjort och nu känns den ren och fin. Ha en superhärlig fredagskväll alla läsare!

Good evening! Jesper and I are preparing for our mini-Christmas! Because we won’t celebrate with each other we will open our gifts, have dinner, Christmas sweets, mulled wine and a good movie tonight. I have cleaned all day too, even though I will not be here in the apartment over christmas it was really nice to get it done and now feels it clean and nice. Have a super wonderful Friday night all readers!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!