1 WEEK LEFT…

Ååååh mina fina läsare, jag är så glad idag! Tänk att inom en vecka kommer det vara julafton som är min favoritdag på hela året och sedan åker jag iväg på en fantastisk resa. Vi ska tillbaka till precis samma ställe i Filippinerna som vi var förrförra gången, en helt öde strand där man har nästan allt för sig själv. Det är verkligen helt faktastiskt. Detta skrev jag om hotellet då när jag kom hem:

”Jag måste bara tipsa om ”hotellet” vi bodde på den mesta tiden i Filippinerna. Det låg på ön Siqujior som är helt fantastisk. Den är helt orörd av turister och alla är otroligt trevliga. Personalen på hotellet lärde sig våra namn på fem minuter och använde dem hela tiden så det blev väldigt personligt. Det är otrolig service också, man blir helt bortskämd! När jag blev sjuk så kom personalen till mitt rum med sådant som skulle vara bra just när man var sjuk och la blommor i vårt fotbad! Haha. Och när man går iväg till poolen eller stranden så tog det två sekunder innan någon skrek ”Fanny! Mattress?!” och kom springande med solstolsmadrasser, haha. Sedan kan alla flytande engelska också vilket underlättar otroligt mycket! Man bodde i var sitt litet eget hus, vårt låg direkt på hotellets egna strand med vit, underbar sand. Det finns hängmattor lite här och där, flera pooler och självklart solstolar på stranden. Sedan har dom små tält på stranden med bord och stolar i där man kan äta så vi hade vårt speciella tält där vi åt alla måltider, fantastiskt härligt! Sedan är det sjukt billigt också. Jag rekommenderar det här stället varmt om man verkligen vill komma iväg ifrån verkligheten och bara ligga med en bok i handen på en underbar strand, dricka goda fruitshakes och äta god mat. Kolla in deras hemsida här.”

IMG_03402-750x499 IMG_21732-750x563 IMG_03642-750x499 IMG_21372-750x499 IMG_19132-750x499 IMG_05942-750x499 IMG_05272-750x499 IMG_05452-750x499

Min bucketlist för resan:

◊ Dricka minst tre fruitshakes om dagen

◊ Läsa en hel dag

◊ Ligga och sola i strandkanten så att vågorna slår över mig

◊ INTE försöka slå sönder datorn när Internet inte fungerar som det ska

◊ Äta deras fantastiska pannkakor till frukost

◊ Vinna en av tävlingarna på Nyårsafton (kom två sist…)

◊ Fota outfitbilder utan skor i sanden

◊ Passa på att ha på mig mina fina sommarklänningar

◊ Spela kort

◊ Skriva ner alla bloggidéer som brukar ploppa upp när jag är på solsemester

◊ Sova i solstolen

◊ Shoppa loss och fylla väskan i Kuala Lumpur de sista dagarna

◊ Dansa loss till alla 90-talsmusik i baren en kväll

◊ Se solnedgången

◊ Äta middag med fötterna i sanden

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Gud va mysigt! Har själv alltid velat åka dit. Hur bokar man flyg dit? Bokar ni något separat hos te.x Cebu pacific? Jättetacksam för svar 🙂

  Caroline 2013-12-25 12:49:49
  Svara
 • Gud vad härligt!! Vad heter hotellet? 🙂 Jag ska eventuellt ner till Malaysia troligtvis nu i januari och sedan eventuellt vidare någon stans. Detta låter ju som ett underbart hotell! 🙂 Kanske vore något 🙂

  Elinor 2013-12-23 19:40:41
  Svara
 • Nej satan vad härligt!! Inte alls avis 😉 Hoppas du får det super!

  Emily 2013-12-20 16:55:10
  Svara
 • Gud vad härligt! Har alltid velat åka till Filippinerna men jag funderar på hur kommer ni dit, flyg osv? 🙂

  Matilda 2013-12-20 11:53:54 http://matildadahl.forme.se
  Svara
 • Vad underbart! Hoppas du får en bra jul och en skön resa 🙂

  Sandra 2013-12-20 11:05:34
  Svara
 • Åh vad härligt det ser ut!! Jag förstår att du är glad 😀

  Sara 2013-12-20 11:01:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!