FOUR NEWS

IMG_25622 endast_en_vit_bakgrund-8522IMG_25602

Shoes with roses, Shoes with straps

Vanligtvis när jag ska ut och resa så brukar jag köpa på mig en massa nya kläder, badkläder, skönhetsprodukter, skor osv inför resan för att jag vill vara extra snygg när jag är borta men den här gången har jag faktiskt inte gjort det. Två par nya skor och två böcker har det dock blivit som julklappar till mig själv. Kan knappt bärga mig tills jag får gå runt i dessa snyggingar och böckerna är av mina favoritförfattare så de kan ju inte heller gå så fel. Mmmm! / Usually when I’m going on a trip I buy a bunch of new clothes, beachwear, beauty products, shoes etc for the trip because I want to be extra stylish when I’m gone but this time I have not bought so much. But I’m two pair of shoes and two books richer, as Christmas gifts to myself. I can not wait until I get to walk around in these beauties and the books are written bu favorite authors so they have to be great. Mmmm!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vince and Joy är den bästa bok jag läst, blir lite avundsjuk när du har den kvar !!!

  Elvira 2013-12-21 11:34:18
  Svara
 • snygga!!

  Sofia 2013-12-20 01:03:30 http://byfia.com
  Svara
 • Boken Vince och Joy är så sjukt bra! Trevlig läsning 🙂

  Frida 2013-12-19 23:20:43 http://iliveforthememories.blogg.se/
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag undrade bara om du kunde tipsa om fler bra böcker du har läst, från bland annat Lisa Jewell? Superbra blogg förresten är en trogen läsare 🙂

  Emma 2013-12-19 20:05:30
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hejsan och vad kul att du gillar bloggen! Av Lisa Jewell har jag läst Syskonmakaren och Våga Fyga, båda var superbra! Andra tips hittar du i mitt gamla inlägg här: http://fannystaaf.se/?p=35704

   Fanny 2013-12-20 09:34:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!