KLAPPINSLAGNING

endast_en_vit_bakgrund-8522klappar

Förlåt för sen uppdatering idag! Jag har slagit in klappar hela förmiddagen och lyssnat på julmusik. Hälften gjort, hälften to go! Jag är så glad att jag köpte riktiga sidenband istället för paketsnöre i år. Det gör verkligen stor skillnad och blir mycket, mycket finare! Nu ska jag ut på en liten promenad, vi hörs senare! / Sorry for the late update today! I’ve been wrapping presents all morning and listened to Christmas music. Half done, half to go! I’m so glad I bought real silk ribbons instead of parcel string this year. It really makes a big difference and is much, much nicer! Now I’m going out for a walk, talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!