LUCKA 17

lucka17 Inredning12 IMG_22862 IMG_23152 Inredning13 IMG_23112 Inredning14

Här är en liten kik på mitt julpynt! Jag hade egentligen tänkt gå all in men jag märkte ganska snabbt att när man bor i en etta så finns det faktiskt något som man kan kalla ”för mycket”, haha. Dessutom så åker jag ju hem till mamma och pappa några dagar innan jul och bor där julen ut och de har ju verkligen skapat drömhuset för julfirande så det kommer inte gå någon nöd på mig! Men jag hoppas att detta kan vara någon inspiration för er med små boenden eller annars också för den delen 🙂

Here’s a little peek at my Christmas decorations! I had intended to go all in but I noticed pretty quickly that when you live in a one room apartment there actually is something that could be called ”too much”, haha. And I’m moving to mom and dad’s a few days before Christmas and will live there until the 25th or 26th and they’ve really created the dream house for Christmas celebration so I think I’ll be okay! But I hope this can be some inspiration for you who live in small spaces 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh vad julfint du har !

  Minna 2013-12-18 13:06:54
  Svara
 • Vilken härlig idé med en ljusslinga längs lampsladden! Det andra var också superfint!

  Emmy 2013-12-17 15:11:24
  Svara
 • Tänkte bara säga att jag tycker din julkalender är så himla fin! Den känns välgjord och är supertrevlig att läsa!
  Finast av alla bloggares julkalendrar!
  God jul 🙂

  Wilma 2013-12-17 14:13:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!