NY LOCKHEMLIGHET

IMG_23262 Collage57

Jag fick lite frågor om den nya locktången jag skrev om här om dagen så jag tänkte skriva lite kort om den. Det är alltså en jättegammal locktång som jag har haft i säkert 7 år, den är köpt på ON OFF som inte ens finns längre tror jag. MEN, det är inte själva locktången som är grejen. Mitt hår är nästan omöjligt att locka. Det tar ca 1-1,5 timme att locka det och hur mycket produkter jag än har, hur lite produkter jag än har, balsam eller ej, om lockarna svalnar i lockens form uppe på huvudet, hållbarhetsspray och alla andra trix det nu finns så går lockarna ut på 20 minuter. Jag hade börjat ge upp nu när jag var hos frisören senast och för femte gången passade på att fråga om det här. Men min nya frisör rådde mig att prova en smalare locktång och ta större slingor istället. Jag förstod inte vad det skulle vara för skillnad på det men jag grävde i alla fall fram min gamla locktång och provade. För det första så tog det 10 minuter istället för 1,5 timme och det höll jättebra fast jag inte använde en enda produkt! På bilden högst upp har jag bara dragit fingrarna igenom håret några gånger och på bilden nedanför har jag borstat igenom det med en borste. Så, hemligheten är inte just min locktång utan att den är smalare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hur smal är locktången? 🙂

    Wilma 2013-12-25 12:08:26
    Svara
  • Va fint det blev! 🙂

    tina 2013-12-16 20:35:21
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!