LUCKA 15

lucka15endast_en_vit_bakgrund-8525 Inspiration6 Inspiration7 Desktop95 Desktop96

Det här var nog min favoritlucka att göra! Jag fick sådana otroligt härliga julkänslor när jag satt och bara drunknade i julbilder på Weheartit och valde ut de finaste. Igår var hela släkten hemma hos mamma och pappa också för att fira Jonatans födelsedag och då kändes det nästan som julafton med allt pynt, släkten, julgodis osv. Tänk att det snart bara är en vecka kvar! Samtidigt så är det lite sorgligt för det känns som att jag inte kommer hinna pynta mer, baka allt jag vill baka, hinna se alla mina julfilmer och njuta av alla små extragrejer som hör julen till. Men jag är ledig fyra dagar till nu innan jul så jag får göra det yttersta av dem!

This was probably my favorite door to do! I got so many christmas feelings when I sat down and just drowned in the Christmas pictures on Weheartit and picked out the most beautiful ones. Yesterday my whole family were at mom and dad’s to celebrate Jonathan’s birthday and then it almost felt like Christmas with all the decorations, family, candy, etc.. Imagine that soon it’s only one week left til Christmas! But it’s a bit sad because it feels like I will not have time decorate any more, bake everything I want to bake, get to see all my Christmas movies and enjoy all the extra stuff related to Christmas. But I’m off four days now before Christmas so I will make the most of them!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Skulle du kunna förklara lite snabbt hur du gör dina avlånga kollage? 🙂 kram

  Emma 2013-12-16 13:05:20
  Svara
 • Tidigare år har jag tyckt att din julkalender är ”dålig” eftersom du inte lottar ut saker som många andra gör, haha. Men detta år är din julkalender min favorit! Älskar dina tips och de är egentligen SÅ mycket värdare än att man ska gå in varje dag och kommentera ”jag är med!” och ha en 10 000-dels chans att vinna. Antagligen har jag växt upp lite hehe. Du är grym, keep on going girl!

  Moa 2013-12-16 02:08:37
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Hejsan!

   Vad kul att du har ändrat dig och gillar julkalendern! Jag vet ju att det är väldigt olika var ni läsare gillar. Vissa vill bara ha tävlingar och vissa vill bara ha tips och julinlägg så i år har jag försökt ha varannan dag så jag hoppas att alla är nöjda! 🙂

   Stor kram!

   Fanny 2013-12-16 09:23:02
   Svara
 • Älskar att bara bläddra igenom och inspireras av alla mysiga julbilder!! Gör att man vill dekorera ännu mer ! 🙂

  . 2013-12-16 01:12:23
  Svara
 • Kommer du presentera alla vinnarna av dina luckor i något speciellt inlägg? Jag har nämligen tipsat om många av dem och vill gärna ta bort dem från min tävlingstipsarblogg när de är avslutade och det brukar jag göra när jag ser att vinnarna är dragna 🙂

  EN MÖLNBOBOS LIV - MAMMA TILL MELVIN OCH FELIX 2013-12-15 21:34:49 http://www.annakarlsson.se/blogg/
  Svara
 • Vilken härlig julinspo !

  Elvira 2013-12-15 19:53:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!