LUCIA

Fannybilder 201211

Glad Lucia på er! Jag har fixardag och julpyntar, bakar och slår in julklappar. Jag har även provat att locka håret med en ny locktång som var så himla bra. Jag har haft den i säkert 7 år utan att använda den men så sa min frisör till mig att testa så det gjorde jag och är supernöjd! Det gick tre gånger så snabbt som annars och håller jättebra. Nöjd Fanny! Nej, tillbaka till mina sysslor. Vi hörs senare!

Happy Lucia to you! I’m having a cozy day at home so I have christmas decorated the apartment, baked and now I’m going to wrap presents. I have even tried to curl my hair with a new curling iron that was so good. I’ve had it for seven years without using it, but then my hairdresser told me to try it so I did and I’m super happy I did! It went three times as fast. No, back to my chores. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Vad är det för någon locktång?

  Annie 2013-12-15 20:19:14
  Svara
 • Åh vad fint! Vad heter locktången? 🙂

  Sandra 2013-12-14 11:09:23
  Svara
 • Jättefina lockar! Vilken locktång

  Moa 2013-12-13 18:52:18 http://moathysell.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!