JULKVÄLL

IMG_19292

Hej på er! Nu kom jag nyss hem från mamma och pappa där jag sov i natt. Jag och Jesper var där på ”julkväll” igår då vi åt middag och sedan såg på julfilm, drack glögg och åt julgodis. Supermysigt! De hade julpyntat så himla fint också så nu längtar jag extra mycket efter julafton eftersom att vi ska fira den där. Nu ska jag åka iväg till Sweet Ambrosia för att fylla på mina fransar, köpa en julklapp och sedan ska vi ut och äta med Jespers pappa Johan som är här på besök. Mysig dag med andra ord!

Hello there! Now I just got back from mom and dad’s where I slept last night. Jesper and I were there on ”christmas night” yesterday when we ate dinner and then watched a Christmas movie, drank mulled wine and ate christmas candy. Super Cozy! They had decorated a lot for Christmas so now I long for Christmas Eve a lot because we’re going to celebrate there. Now I’ll go to Sweet Ambrosia to fix my lashes, then buy a Christmas present and then we’re going out to eat with Jesper’s father Johan who is here on a visit. Cosy day in other words!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!