VÅR IGEN

IMG_14842-750x681

Jaha, då var det vår igen. Plusgrader och allt droppar och smälter överallt, vad är det för julstämning?! December är den enda månaden jag verkligen vill ha snö och då är det alltid tveksamt men sedan i januari, februari och mars när den inte alls gör någon nytta kan den inte falla nog. Jag önskar att det såg ut som på bilden nu! Ren, vit snö som inte har hunnit bli smutsig eller isig än. Men men, det är ju faktiskt 13 dagar kvar så jag får hålla tummarna. Idag jobbar jag hemifrån på ett nytt, spännande projekt som jag tror att ni kommer älska. Det ska vara klart tills Januari så det är bara att jobba på nu!

Well, and now it’s spring again. Plus Degrees and everything droping and melting everywhere, where is the Christmas spirit?! December is the only month I really want snow and then we can’t have it but then in January, February and March when it’s not doing any good, it can not come enough. I wish it looked like in the picture now! Pure white snow that hasn’t had time to get dirty or icy yet. But, it’s actually 13 days left so I’ll keep my fingers crossed. Today I work from home on a new and exciting project that I think that you will love. It has to be finished in January so I have to hurry now!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Underbar bild! Jag undrar som Sara, vart kommer jackan ifrån? Helt sjukt fin!

  Hanna 2013-12-11 21:33:43 http://hannakero.blogg.se/
  Svara
 • Jaa jag tycker också det är as tråkigt att snön har redan smält bort… Får som sagt hoppas på att det hinner komma något till jul!

  My 2013-12-11 17:59:33 http://myyfransson.blogg.se
  Svara
 • Vart är jackan ifrån? Jätte fin!

  Sara 2013-12-11 16:01:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!