LUCKA 11

lucka11 IMG_0069-750x1125sidankladd

Bakom dagens lucka har ni möjlighet att köpa en smyckestavla! Efter UF-året bestämde vi ju oss för att starta upp företaget igen men vi stötte på en hel del problem så just nu får det ligga på is men jag vet att det är många av er som är intresserade av att köpa en smyckestavla så nu får ni möjligheten att köpa det lager vi hann köpa in! Antalet är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Jag kan inte garantera att alla tavlorna hinner komma fram innan jul men jag ska göra mitt absolut bästa! Ett tips om det är någon av er som vill ge en i julklapp är att skriva ut en bild på den och slå in om den inte hinner komma, inte lika kul men bättre än inget!

Det ni gör för att köpa en är att maila mig på [email protected] med vilken modell ni vill ha, hur många och er adress så kommer jag svara med vilket konto ni kan sätta in pengarna på. Det är som sagt först till kvarn som gäller! Mer info om priser och mått hittar ni nedanför.

Produktbilder

Här har ni alla fyra modeller! De stora kostar 250:- och de små kostar 200:-. Måtten på den stora är 50×36 och på den lilla 30×21.5 men eftersom att alla är handgjorda och unika kan det skilja någon centimeter från tavla till tavla. Frakten kommer ligga på 60 kronor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!