DEAR SANTA…

wishlist

Godmorgon! Såhär ser en del av min önskelista inför julen ut! Bra böcker, underkläder, Designtorgets mugg med vallmo motiv (hittade ingen bra bild på den), Marc by Marc Jacobs Wishbone necklace, resefön, nya, fina lakan, en extern hårdisk, en Michael Kors klocka och en fin necessär som rymmer det mesta. Jag får hålla tummarna för att jag hittar något av det här under granen! Nu är det dags för en kortare dag på jobbet så jag kommer hem i tid idag, men jag har mycket jag ska hinna!

Good morning! Here’s a part of my wish list for Christmas! Good books, underwear, Designtorget mug with poppy motif (could not find a good picture of it), Marc by Marc Jacobs Wishbone necklace, travel hairdryer, new, fine linens, an external hard drive, a Michael Kors watch and a nice toiletry bag that holds everything. I’ll keep my fingers crossed that I can find some of these things under the tree! Now it’s time for a short day at work so I’ll come home early today, but I have a lot I’ll have to do!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!