CHRISTMAS TEA

Bloggbilder ht1335

Godmorgon! Idag har jag startat dagen med mitt julte som jag köpte på en julmarknad förra året. Det är riktig julstämning! Sedan har det blivit lite av en morgontradition för mig att titta på Tv4’s Nyhetsmorgon varje morgon, speciellt nu på julen så är det så mysigt och ett himla bra sätt att starta dagen på. Snart är det jobbdags för mig vilket idag känns superhärligt. Julen känns så kort varje år så jag ska passa på att fixa bland alla tomtar och göra julgrupper! Vi hörs senare ♥

Good morning! Today I started my day with my Christmas tea that I bought at a Christmas market last year. It’s true Christmas spirit! And it has become a bit of a morning tradition for me to watch TV4’s News morning every morning, especially now at Christmas, it’s so cozy and a very good way to start the day. Soon it’s time for me to go to work which feels great today. Christmas feels so short every year so I’ll take the opportunity to do a lot of christmas plantings! Talk to you later ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!