EN LÖRDAG PÅ SKANSEN

IMG_17022 IMG_17092 Vardagsbilder höst 20139 IMG_17322 IMG_17502 Vardagsbilder höst 201310 IMG_17582

Igår var jag och Jesper på Skansen hela eftermiddagen och tittade på alla djur, besökte julmarknaden och åt jultallrik till lunch! Supermysigt var det. När det började mörkna mötte vi upp Jespers moster och kusin och tog en fika ute på Djurgården. Sedan var vi så himla trötta efter att ha varit ute i kylan hela dagen så vi åkte hem och somnade i soffan efter en film. Idag har vi tagit det lugnt och ätit en andra advents-brunch och nu ska vi iväg och köpa lite julklappar. De sista för mig och de första för Jesper!

Yesterday Jesper and I were at Skansen all afternoon and looked at all the animals, visited the Christmas Market and had a Christmas platter for lunch! It was super cozy. When it started to get dark we went to meet Jesper’s aunt and cousin and took a cup of coffee out on Djurgården. Then we were so tired after being out in the cold all day so we went home and fell asleep on the couch after a movie. Today we took it easy all morning and ate a second Advent Brunch and now we’re off to buy some Christmas presents. The last ones for me and the first ones for Jesper!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!