GRAY DECEMBER DAYS

IMG_14942 IMG_15922 Outfits December 2013 IMG_15892 IMG_15382 Outfits December 20131

Klänning: Choies (HÄR), Kappa: Sheinside (HÄR), Skor: Sarenza (HÄR), Clutch: Charles & Keith

Dress: Choies (HERE), Coat: Sheinside (HERE), Shoes: Sarenza (HERE), Clutch: Charles & Keith

Nu är jag äntligen hemma från min och mammas shoppingdag! Jag fick flera bra julklappar köpta så jag känner mig supernöjd. Jag köpte även lite nytt julpynt hem som jag ska fixa med i morgon! Jag har haft på mig min nya klänning som ni ser på bilden och den är verkligen så himla varm och skön, den perfekta vinterklänningen, men när jag handlade i en affär sa killen i kassan ”Jag brukar följa med min flickvän och hjälpa henne att bära kassarna, hon är också gravid!”. Jaha. Tack? Hahahaha. Men men, jag spelade med för det är väl härligt att få vara gravid för en dag! Nu blir det lite karibisk soppa och färskt bröd till middag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!