DECEMBER 4

IMG_30442-750x591 IMG_30412-750x500

Two pictures from last December

När vintern ser ut sådär så älskar jag den verkligen. Ett lätt snölager som ändå täcker och glitter överallt. Idag är jag ledig så jag ska snart möta upp mamma för en heldag med julklappsshopping! Som de har sagt på TV’n hela morgonen så är det lugnet före stormen så jag passar på att göra alla utomhusärenden idag innan stormen kommer i morgon så kan jag ha en mysdag inomhus då. Jag sprutar av idéer på julklappar till alla så jag vill ju bara köpa alla på en gång men samtidigt så vill jag ju inte ha alla köpta på en gång. Jag får försöka lugna mig lite… Vi hörs senare!

When winter looks like that, I really love it. A light layer of snow that still cover everything and glitter everywhere. Today is my day off so I’ll soon meet up with mom for a full day of Christmas shopping! As they’ve said on the TV all morning, it’s the calm before the storm today so I’ll take the opportunity to do all my outdoor errands today before the storm arrives tomorrow so I can have a cozy day indoors then. I have so many ideas for Christmas presents for everyone so I just want to buy them all at once, but at the same time I don’t want to have everything done already. I have to try to take it easy today, haha… Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!