LUCKA 3

lucka3 julmusik

I denna luckan tänkte jag ge er min julspellista. Det är samma som tidigare år men jag har uppdaterat den lite, så för er som redan har sparat den är det bara att ta den gamla! Det är i alla fall 4 timmar med mina absoluta favoritjullåtar som får mig i härlig julstämning. Jag har den lite som ett livssoundtrack hela December då den nästan alltid spelas i bakgrunden. När jag lagar mat, slår in julklappar, bloggar, städar, gör mig i ordning, pysslar och så är det den listan vi använder på jobbet också. Ni hittar den HÄR.

In this door I thought I’d give you my Christmas playlist. It’s the same as previous years, but I’ve updated it a bit, so for those of you who have already saved it, just take the old one! It’s 4 hours with all my absolute christmas songs that gets me in the lovely Christmas spirit. I have it as a life soundtrack throughout December when it almost always plays in the background. When I’m cooking, wrapping presents, blog, clean, doing my make up and it’s the list we use at work too. You can find it HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Om man vinner, tex som i första luckan. Kontaktar du en då eller skriver du det på bloggen? Kram

    Linnea 2013-12-03 20:22:13
    Svara
  • åh vad mysigt! 🙂

    Jojo 2013-12-03 16:09:43 http://www.jojosmind.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!