JULKLAPPSTIPS I MIN BLOG-UP SHOP!

Nu i December har jag fått möjligheten att ha en så kallad ”Blog-Up Shop” hos The You Way! Det innebär att jag har en liten egen flik i deras webshop där ni kan köpa 6 produkter som jag själv har handplockat. Handlar ni i min shop får ni dessutom 20% rabatt om ni köper två produkter och 30% rabatt om ni köper tre eller fler. Jag kombinerade favoritprodukter med bra julklappstips när jag valde så passa på att köpa julklappar jag kan garantera att dina nära kommer älska, klicka här för att komma till min mini-shop. 

you_minafavoriter_fanny_staaf (1)

♥ Crabtree & Evelyn’s handkrämer är inte bara superbra och väldoftande utan har även den sötaste tuben. Denna gav jag till min mormor i julklapp förra året men det fungerar lika bra till mamma, syster, kompis eller dig själv!

♥ Det perfekta lacket för att glittra lite extra på julens och nyårets alla fester.

♥ Detta baslack från Essie använder jag varje gång jag ska lacka mina naglar, det skyddar nageln och gör att lacket håller längre. Detta är en perfekt julklapp till ett bra pris till alla som målar naglarna!

♥ Moroccanoil har den bästa hårinpackningen, en extra lyxig present som varar länge till någon du tycker om eller till dig själv!

♥ Ett vackert och lyxigt doftljus till personen du inte har någon aning om vad du ska ge i julklapp.

♥ Och så till min älskling, min kära GA.MA plattång som jag både plattade håret med förr i tiden och lockar håret med idag. Den har hängt med mig som en kär vän i 7 år och jag rekommenderar den verkligen varmt oavsett vad du ska göra med den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!