NEW IN: HOME

IMG_09102 Inredning11

Äntligen har vår gamla TV-bänk blivit utbytt. Jag hade en supergammal, liten svart från IKEA som verkligen inte alls passade in och var alldeles för liten så när jag hittade denna enkla, nätta men fortfarande betydligt större hos en av våra leverantörer blev jag superglad. Det är svårare än man tror att hitta den perfekta TV-bänken! Nu är den äntligen ihopbyggd och på plats också. Sådana här egentligen ganska små saker gör mig alltid så himla glad. Lägg märke till hur Jesper redan har gjort plats för Playstation 4 förresten… haha.

Finally our old TV stand has been replaced. I had a super old, small, black one from IKEA that didn’t really fit in and was way too small so when I found this simple, neat but still considerably larger than our last one at one our suppliers I was super happy. It’s harder than you think to find the perfect TV stand! Now it’s finally in place too. This kind of small little things always make me so happy. Notice how Jesper has already made space for Playstation 4 by the way … haha.

IMG_45252-750x500

Såhär såg det ut förut! Min gulliga pojkvän överraskade mig med att måla baksidan av soffbordet/kistan förra veckan också. Snacka om snygg-lyft i TV-hörnan! Det känns så himla härligt. / Here’s what it looked like before! My cute boyfriend surprised me by painting the back of the coffee table/ offin last week too. Talk about stylish lift in the TV corner! It feels so nice.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • För att ha hyacinter bara sådär i vatten utan någon jord, måste man då köpa speciella eller tar man bara bort all jord eller hur gjorde du? Och vart är dem där vaserna/glasen som du har hyacinterna i köpta någonstans? 🙂

  jennie 2013-12-03 12:59:30
  Svara
  • Svar på jennies kommentar.

   Det är bara att ta vanliga Hyacinter och skölja bort jorden! Men man får vara lite försiktig med rötterna för de släpper ganska lätt och de är ju så fina att ha många kvar av! Hyacintglasen är från Blomsterriket där jag jobbar 🙂

   Fanny 2013-12-03 13:02:09
   Svara
 • Åh!! Man kan inte beställa via internet? Så himla perfekt!

  MIkaela 2013-12-01 23:13:35 http://www.mikkaelo.blogg.se
  Svara
 • Åh vad fint det blev! 🙂

  Sandra 2013-12-01 09:49:18
  Svara
 • Åh, tv-bänken var jättefin! Var är den köpt!? 🙂

  Sofie 2013-11-30 19:07:50
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Den är dom sagt från en av våra leverantörer så privatpersoner kan inte köpa den där men den går att beställa i Blomsterriket-butikerna 🙂

   Fanny 2013-11-30 19:36:00
   Svara
 • Snyggt!

  Natalie 2013-11-30 17:36:01 http://kitsune.blogg.se
  Svara
 • åh vad mysigt!

  Jojo 2013-11-30 11:55:50 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!