IN MY CLOSET: ZARA BYXOR

Desktop87

Dessa byxor från Zara är en solklar favorit i min garderob. Det känns som att jag under något tillfälle varje dag sedan jag köpte dem har burit dem förutom när de legat i tvätten, haha. Om jag inte haft dem ute har de fått agera mjukisbyxor när jag kommer hem! Jag älskar plagg som ser dressade och ”fina” ut men som känns som en pyamas. Dessa byxor blev jag så himla glad när jag hittade på Zara i Rom eftersom att jag hade letat efter ett par svarta byxor i storlek större i flera år utan att hitta det perfekta paret som man inte bara såg för stor ut i. Jag har dem som sagt på mig väldigt ofta men här är mina 6 favoritoutfits med dem!

These pants from Zara is a favorite in my wardrobe. It feels like I’m at some point every day since I bought them have worn them except when they have been in the laundry basket, haha. If I don’t wear them when I’m out they’ve got to work as sweatpants when I get home! I love clothes that look dressy but feels like a pajamas. I was so happy when I found these pants at Zara in Rome since I had been looking for a pair of black pants in a size bigger for years without finding the perfect pair. I wear them as I said very often but here are my 6 favorite outfits with them!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • HEJ! Letar ditt inlägg om liknande byxor. Där det var en tjej som kände att hon inte passade något bra i någon av de vanliga modellerna hon hittat. Kan du snälla länka det inlägget till mig? Eller har du något annat inlägg där du tipsar om såna här byxor? PUSS

  Elina 2014-06-04 18:05:16
  Svara
 • så snygga! vad heter dom? finns dom på hemsidan?

  Mimmi 2013-12-01 22:15:57
  Svara
  • Svar på Mimmis kommentar.

   Tyvärr så köpte jag dem i somras så de är slut :/ men det är många som frågar så om jag någon gång hittar liknande så lovar jag att tipsa om dem! 🙂

   Fanny 2013-12-02 08:50:58
   Svara
 • Väldigt användbara !

  Elvira 2013-12-01 17:11:22
  Svara
 • Älskar dem där byxorna alltså! Så perfekta till allt.

  Moa 2013-11-30 19:52:17 http://moathysell.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!