WINGS

Wings – Sofi De La Torre

Jag blir GALEN på att jag inte kan ge er några outfitbilder eller annat kul, speciellt när jag har så mycket jag vill visa. Verkligen alla som brukar kunna hjälpa mig med fotningen (pojkvän, mamma, vänner) jobbar hela den här veckan och jag har ju inte så många ljusa timmar att spela på. Det får helt enkelt bli låttips, recept, lite inredning och de första julkalendersluckorna nu till helgen och början av nästa vecka så ska jag försöka boka in lite fotodater sen när jag är ledig igen sen. December får bli en liten nystart! Idag blir i alla fall en riktig juldag för mig. Julmusik, julfilm och så ska jag adventspynta hela lägenheten. Mys på hög nivå! Hinner jag ska jag ta en liten julklappsrunda också.

It makes me CRAZY that I can’t give you any outfit pictures or other fun posts, especially when I have so much I want to show you. Everyone that usually helps me with my outfitpictures (boyfriend, mom, friends) work this week and I haven’t so many daylight hours to play with. It will have to be music tips, recipes, some interior decor and the first advent calendar doors this weekend and early next week and then I’ll try to book some photodates then when I’m off work next week. Today I will have a Christmas day! Christmas music, Christmas movie and I’ll decorate the entire apartment. So cozy! If I have time I’ll probably go and shop for some christmas gifts too.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!