RECENSION: SHELLACK

Jag lovade ju er att skriva en liten recension på mitt shellack som jag gjorde på Sweet Ambrosia för lite mer än tre veckor sedan. Jag måste säga att jag är glatt överraskad! Man får ha i åtanke att jag står med fingrarna i jord och pillar bort prislappar från keramik hela dagarna när jag jobbar så en vanlig manikyr håller max två timmar för mig men denna höll i tre veckor. Snacka om skillnad! De första två veckorna var den helt fläckfri men sedan började det skavas av någon liten kant här och där men det tror jag inte att man hade tänkt på på samma sätt om det inte var fransk manikyr. Riktigt nöjd är jag, kommer utan tvekan att göra detta fler gånger!

I promised you to write a little review on my shellac manicure that I did at Sweet Ambrosia three weeks ago. I must say I am really surprised! You must keep in mind that I have my fingers in soil and remove price tags from pottery with my nails all day when I work so a regular manicure keeps a maximum of two hours for me but this lasted three weeks. Talk about a difference! The first two weeks it was completely flawless but then it started to rub off a little on the edges here and there but I don’t think that I had thought of it the same way if it wasn’t a French manicure. I’m really pleased and I will undoubtedly do this again!

Bloggbilder ht1331

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag har också funderat på att göra men jag undrar tre saker…
  1. Hur är det med att ta bort shellacken, det måste väl göras på salong?
  2. Ser naglarna inte hemskt förstörda ut efter borttagnigen, även på salong? (Kan du visa en bild direkt efter borttagnig?)
  3. Går det bra att klippa naglarna utan att resten av lacket flaggar upp?

  Det ser dock mycket fint ut och jättenice uthållighet!

  Sami 2013-11-29 08:47:19
  Svara
  • Svar på Samis kommentar.

   På mitt pekfinger på sista bilden har jag dragit av hela lacket så den är helt ”naken”, det är jättelätt att bara ta bort det själv och min nagel ser precis ut som den gjorde innan. Dock så vet jag att det fungerar väldigt olika med olika Shellacksmärken så jag vågar bara lova detta för just Sweet Ambrosias manikyrer. Jag skulle aldrig klippa mina naglar så jag vet faktiskt inte om det går men jag tror inte att det är att rekommendera!

   Kram!

   Fanny 2013-11-29 08:53:11
   Svara
 • Åh vad fint, jag har alltid velat pröva att göra något sånt med mina naglar!

  Sofia 2013-11-28 15:37:16 http://sofiaott.blogg.se/?tmp=463215
  Svara
 • Vad kul att det funka så bra! 🙂

  Jojo 2013-11-28 15:12:35 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Men då har du ju heller inte klippt naglarna på tre veckor? Blir dom inte väldigt långa?

  Johanna 2013-11-28 15:06:33
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Jag har faktiskt inte klippt mina naglar sedan jag var typ 9 år… haha. Jag tycker om att dom är långa men dom går alltid av innan dom blir tillräckligt långa så jag är bara jätteglad att de blev hårdare med shellacket nu och inte gick av. Du ser ju själv på bilden, på tre veckor hinner i alla fall inte mina bli galet långa 🙂

   Fanny 2013-11-29 08:56:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!