JULBAKSDAG

IMG_07802 IMG_07592 Bloggbilder ht1330 IMG_08972

Idag har jag och Matilda julbakat hela dagen, så himla mysigt har vi haft! Julmusik, prat om allt mellan himmel och jord och så självklart en massa sötsaker. Rocky road, chokladpepparkakor och laktriskola blev det tillslut. Självklart så ska jag ge er alla recept, jag ska försöka få upp det första i morgon! Imorgon ska jag verkligen koncentrera mig på bloggen, jag känner att den har hamnat lite i andra hand den senaste veckan när det har hänt så mycket annat. Men tills i morgon är jag superladdad!

Today Matilda and I have baked all day, we had such a nice time! Christmas music, talk about everything between heaven and earth and obviously a lot of sweets. We made Rocky road, chocolate gingerbread and liquorice caramel. Of course I’ll give you all the recipes later, I’ll try to get the first one up in the morning! Tomorrow I’ll really concentrate on the blog, I feel like I haven’t really had time for it the last week when I’ve done so many other things. But tomorrow I will really take time for it, I’m super excited!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!