DIY: ISIGA JULKULOR

IMG_02532(2)

Då var det dags för det första julpysslet! Det är ju faktiskt första advent på Söndag. Detta är väldigt simpelt fast lite pilligt, det gäller att vara snabb då limmet torkar på några sekunder och så får man akta fingrarna, ingen vill ha en glasbit fastklistrad på fingret! Det ni behöver är superlim som fungerar på glas, glaskulor (mina hittade jag på Panduro) och glaskross som finns att köpa i nästan alla blomsterbutiker.

Then it was time for the first christmas DIY! This is pretty simple but a bit a bit fiddly, you have to be quick cause the glue dries in just a few seconds and then you have to watch your fingers cause no one wants a piece of glass stuck on their finger! What you need is super glue that works on glass, simple glass balls (I found mine at Panduro) and broken glass that can be purchased in almost any flower shop.

Bloggbilder ht1328

Börja med att hitta en bit glas som passar där du ska sätta den, limma sedan en liten klick på platsen på kulan och tryck dit glasbiten. Håll fast den i några sekunder tills den har fastnat! Se till så att ytan som ligger mot kulan är ganska slät så att limmet har något att greppa. Fortsätt så tills kulan är helt täckt av glas! Sedan har du en isig julkula att hänga i julgranen.

Start by finding a piece of glass that suits where you want to put it, then glue a small dab on the location of the ball and press the glass onto the ball. Hold for a few seconds until it’s stuck! Make sure the surface that’s facing the ball is quite smooth so that the glue has something to grip. Continue like this until the ball is covered in glass. Then you have a icy ball so hang in your christmas tree!

IMG_03492(2) IMG_03522

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!