BLACK WHITE

20131126-081526-750x559_Fotor

Godmorgon! Här är en liten suddig mobilbild på mig och Matilda från i lördags när vi hade middag med rollspel och mordgåta! Fantastiskt lyckad kväll. Idag jobbar vi båda två och ska planera inför vår julbaksdag som vi ska ha i morgon! Sedan skulle jag vilja komma iväg på en riktig julklappsshopping denna vecka också så att jag kommer igång. Vi hade julmusik på jobbet för första gången igår så nu är jag helt inne i julsvängen! Nej,time to go to work. Vi hörs senare!

Good morning! Here’s a little blurry iPhone picture of me and Matilda from this Saturday when we had dinner with role play and a murder mystery! Fantastically successful evening. Today we both work and will plan for our christmas baking day that we’ll have tomorrow! Then I would like to start my Christmas gift shopping this week so that I feel started. We had Christmas music at work for the first time yesterday so now I have a lot of christmas feelings! No, time to go to work. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Amen sicka snyggingar!! Pusss ses imorgon!

    hemlig blomstertjej 2013-11-26 22:32:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!