SKIRTS

IMG_05722

Kommer ni ihåg min rosa drömkjol? Jag hittade samma kjolar i alla möjliga färger till ett mycket bättre pris på Ebay så jag slog till på en grön och en röd. Detta är perfekta året-runt-kjolar och jag längtar efter att både ha dem med stickade tröjor här hemma i Sverige och på stranden i Filippinerna och i sommar. Ni hittar Ebaysidan och alla kjolar HÄR.

Do you remember my dream like pink skirt? I found the same skirts in all colors for a much better price on Ebay so I boughts a green one and red one. This is the perfect all-year-round skirts and I yearn to both wear them with knitted sweaters here in Sweden and on the beach in the Philippines and in the summer. You can find the Ebay page HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!