LYX/BUDGET

flowerink

ACNE’s blommiga sweatshirt är någonting som står högt upp på min önskelista inför julen. Jag tycker att den är så himla härlig med ljusa färger och vårigt tryck men ändå känns den vintrig på något sätt.  Nu tänkte jag tipsa er om att Sheinside har en liknande för mindre än en åttondel av priset som ni hittar HÄR. Skynda fynda!

ACNE’s floral sweatshirt is something that is high on my wish list for Christmas. I think that it’s so amazingly beautiful with bright colors and summery flowers but still feels suitable for winter somehow. Now I just wanted to tell you that Sheinside have a copy for less than an eighth of the price that you can find HERE. Hurry hurry!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!