ABBA THE MUSEUM

IMG_05062 IMG_05222 Vardagsbilder höst 20137 IMG_05042

Gud vilken helg det har varit! Först i lördags så åkte vi upp till Falun för en personalfest med hela härliga Blomsterriketgänget då vi hade middag med rollspel och en mordgåta som skulle lösas under middagen. Sedan mötte jag upp en massa gamla kompisar för förfest, utgång och tillslut efterfest. Det var så sjukt kul att träffa alla igen! Några hade jag inte träffat sedan jag flyttade för över fyra år sedan. Igår var jag minst sagt trött efter bara tre timmars sömn men vi åkte tillbaka till Stockholm och så spenderade jag hela eftermiddagen på ABBA museet med min kusin Sofia och våra mammor. Vi spelade in musikvideos, låtar och showade loss och hade det supermyigt. Idag är det back to work och real life. Men tack för en underbar helg Falun, Blomsterriketjejerna, Sofia och Ann!

God what a weekend it has been! First on Saturday we drove to Falun for a christmas party with all the Blomsterriket gang where we had dinner with role-playing and a murder mystery to be solved during dinner. Then I met up with a bunch of old friends for pre-party, party and and afterparty. Yesterday I was really tired cause I just got three hours of sleep but we went back to Stockholm and I spent the whole afternoon at the ABBA museum with my cousin Sofia and our moms. We recorded music videos, songs and showed off and had a really great time. Today it’s back to work and real life. But thanks for a wonderful weekend Falun, Blomsterriket girls, Sofia and Ann!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!