WRAPPING

IMG_04912 Bloggbilder ht1329

Idag köpte jag min första julklapp så jag tyckte att det var passande att visa er vad jag har köpt för julklappsinslagning i år! Jag köper alltid nytt varje år och jag älskar att stå och välja bland alla olika färger och mönster. Dessa har jag köpt på Panduro som har 10metersrullar istället för 5 meter så det räcker lite längre. Jag körde på ett röd och vitrutigt, ett naturfärgat med små söta hjärtan (kommer bli så fint till vitt band eller gammaldags snöre) och så ett med text som jag tänkte fungerar året runt om det skulle bli något över. Sedan ska jag gå all in på sidenband i år så jag har köpt tre rullar från en av våra leverantörer, jag tror att det kommer bli så himla fint. Nu måste jag bara köpa några fler klappar så att jag kan börja slå in!

Today I bought my first Christmas present so I thought it was fitting to show you what I bought for Christmas gift wrapping this year! I always buy new papers every year and I love to choose from all the different colors and patterns. These I bought at Panduro that have 10 meter papers instead of 5 meter so it lasts a bit longer. I choose a red and white squared paper, a naturally colored with cute little hearts (will be so nice to white bands or old-string), and a one with a text that I thought works all year round if there would be anything lest after christmas. Then I’ll go all in on the satin ribbon this year so I bought three rolls from one of our suppliers, I think it will be so nice. Now I’ll just buy a few more presents so that I can start wrapping them!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Har også kjøpt det med hjerter fra panduro! Elsker og pakke inn julegaver, skikkelig koselig 🙂

  Anette 2013-11-23 18:03:59
  Svara
 • Fint 🙂

  Jojo 2013-11-23 08:35:08 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • ååh mysigt! ser framemot alla dina julinlägg!

  sandra 2013-11-22 23:15:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!