NEW HAIR

IMG_03682 IMG_03812 IMG_03852

Nu är jag hemma från mitt frisörbesök! Jag vet att det fortfarande ser långt ut men vi kapade det ändå 1,5 decimeter! Jag har nästan bara haft uppsatt hår den senaste tiden så jag blev själv chockad när jag såg hur långt det hade blivit när jag släppte ut det, helt galet. Vi klippte upp det mycket mer också så nu känns det mycket lättare och som att det har fått liv igen! Jag är verkligen supernöjd. Nej, nu har Jesper lagat middag. Vi hörs i morgon!

Now I’m home from my hairdresser visit! I know it still looks long but we cut it 1.5 dm! I’ve almost only had my hair up recently so I was shocked when I saw how long it was, crazy. We cut it up a lot more too so now it feels much lighter and like it’s alive again! I’m really happy with it. Now Jesper has cooked dinner for us. Talk to you tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!