ONSDAGSLYX

Pål (Adam lundgren) och Eva (Disa Östrand)

God kväll! Jag hoppas att ni alla har haft en superhärlig Onsdag. Idag släpptes ”Känn Ingen Sorg” på DVD (sooom jag har längtat) och Jesper har inte sett den än så nu har vi laddat upp med den på TV’n, tacos, en massa filtar och så har jag bakat till efterrätt. Snacka om lyxig onsdagskväll! Receptet på efterätten ska ni får i morgon. När jag såg ”Känn ingen sorg” på bio i somras ville jag bara springa ut och köpa en biljett till nästa föreställning också, jag tyckte att den var så himla bra! Så jag är riktigt taggad på att se den igen och jag hoppas att Jesper kommer gilla den också. Har ni sett den än? Vad tyckte ni?

Good evening! I hope you all had a super lovely Wednesday. Today the swedish movie ”Känn ingen sorg” was released on DVD (I have waited like forever) and Jesper haven’t seen it yet so now we have loaded up with that on our TV, tacos, a lot of blankets and I’ve baked for dessert. Talk about luxury Wednesday night! The recipe for the dessert I’ll share with you tomorrow. When I saw ”Känn ingen sorg” at the movies this summer I wanted to run out and buy a ticket to the next show as well, it was really great! So I’m really psyched to see it again and I hope that Jesper will like it too.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!